Τρόποι Αποστολής

Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες που αφορούν παραδόσεις προϊόντων εντός Ελλάδας αποκλειστικά.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΧΙΝΟ ΞΑΝΘΗΣ

Η απευθείας παραλαβή των προϊόντων της παραγγελίας σας γίνεται από το φυσικό μας κατάστημα, χωρίς καμία πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση του αγοραστή, κατά τη διάρκεια των ωρών λειτουργίας της επιχείρησης.

ΜΕΣΩ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Οι παραγγελίες αποστέλλονται με την ταχυμεταφορική εταιρεία «ΕΛΤΑ Courier». Υπάρχει το ενδεχόμενο στην Ελλάδα οι δυσπρόσιτες περιοχές να εξυπηρετούνται από το τοπικό Ταχυδρομείο. Τα έξοδα αποστολής στην Ελλάδα επιβαρύνουν τον αγοραστή και ανέρχονται στο ποσό των 3€.

Ενδεικτικοί χρόνοι εκτέλεσης παραγγελιών (αλλά όχι δεσμευτικοί):

Δευτέρα έως Παρασκευή έως τις 15.00, όπου θα αποστέλλονται άμεσα την ίδια ημέρα από την εταιρεία μας και η εταιρεία ταχυμεταφοράς θα αναλάβει την παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες σε χερσαίες περιοχές ενώ σε νησιά και απομακρυσμένες περιοχές σε 3 με 4 εργάσιμες ημέρες.
Σάββατο, Κυριακή και αργίες όπου θα εκτελούνται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Αναφορικά με την παράδοση, η εταιρεία μας σε συνεργασία με την εταιρεία ταχυμεταφοράς, θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την έγκαιρη παράδοση των δεμάτων στην πόρτα σας. Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε γεγονότα που δεν εμπίπτουν στον έλεγχο της εταιρείας. Ενδεικτικά, αναφέρονται καθυστερήσεις που μπορεί να οφείλονται σε απεργίες, ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης-εκφόρτωσης, ακραία καιρικά φαινόμενα (π.χ. απαγόρευση απόπλου των πλοίων από λιμάνια). Στην περίπτωση τυχόν καθυστερήσεων η εταιρεία θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να παραλάβετε την παραγγελία σας το συντομότερο δυνατό.

Με την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε email με αναλυτικές πληροφορίες για την παραγγελία σας.